Wie zijn wij?

Puma 20230114_114803

Na een gedegen opleiding ben ik, Fred Moerwijk, al sinds 2017 actief als rijcoach in Hoofddorp en omstreken.
Een jarenlange werkervaring in het opleiden, coachen en begeleiden van mensen, alsmede het actief omgaan met klantbeleving, vormen een prima basis om met veel plezier iedereen goed op weg te helpen om het autorijbewijs te halen.

Wat mag je verwachten:

  • Uiteraard ben ik WRM-bevoegd (Wet Rijonderricht Motorrijtuigen) en in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).
  • Kwalitatief goede rijlessen in een schakelauto en een hoog slagingspercentage.  Klik hier voor het actuele percentage.
  • Autorijschool Dik Trom rijdt volgens de richtlijn "Rijles in stappen" . Hardlopen kon je immers ook niet meteen 😉 .
  • Ik vind het belangrijk dat je goed voorbereid naar je examen gaat en daarom heeft autorijschool Dik Trom standaard een tussentijdse toets in het lespakket.
  • Voorafgaand aan je praktijkexamen en je tussentijdse toets krijg je nog een uur les om alle puntjes nog even op de i te zetten. Deze extra tijd zit in het examentarief en gaat dus niet van je leskaart af.
  • De volledige lestijd wordt aan jou besteed en je hoeft nooit anderen op te halen of weg te brengen. Een rijles van 60/90 minuten betekent bij ons ook echt 60/90 minuten autorijden. Soms rijd je in de praktijk zelfs wel langer en daar doen wij bij Autorijschool Dik Trom helemaal niet moeilijk over!
  • Heb je een dag dat het allemaal wat tegen zit, of voel jij je tijdens de rijles niet zo fit? Dan pas ik dit in overleg met jou aan door op die dag jouw rijles in te korten. Bij een volgende rijles kun je dit dan weer compenseren door langer te rijden. Zo kun je dus optimaal gebruik maken van je lespakket. Echt rijles op maat dus!!!
  • Kortom: Je rijbewijs halen kan ook anders. Autorijschool Dik Trom bewijst het!!! 

Haarlem is ons examengebied. Woon jij in Hoofddorp, Nieuw Vennep, Heemstede, Vijfhuizen of Zwaanshoek en zoek je een goede, betrouwbare rijschool? Dan sta ik graag voor je klaar om je op een leuke, ontspannen manier naar je rijbewijs te leiden.